A Travellerspoint blog

Noosa

Chez Cathy and Peter

sunny 20 °C

Zondagmiddag zijn we door Cathy en Peter, die we hebben leren kennen in Vietnam, opgehaald aan de bushalte. Thuis toverde Peter een lekkere lunch op tafel, om daarna de omgeving wat te gaan verkennen. In de late namiddag hebben we in hun supergezellig huis kaasschotel gegeten en wodka gedronken :-) Na het avondeten namen ze ons mee naar een optreden. We zijn hier echt met ons gat in de boter gevallen! We hebben zelfs aparte kamers: na 5,5 maand is dat wel een hele aanpassing ;-)
Maandag hadden ze allebei verlof en hebben ze ons meegenomen naar het National Park van Noosa waar we een wandeling hebben gemaakt langs het strand.

IMG_2282_1_.pjpeg

IMG_2301_1_.pjpeg

IMG_2306_1_.pjpeg

IMG_2313_1_.pjpeg

's Avonds hebben we lekkere pizza gegeten en een video gekeken, feels like home :-)
Cathy werkt in een winkel waar ze kunst verkopen van over heel de wereld en waar je zelf juwelen kunt maken. Je hebt er keus uit duizenden steentjes en parels, dus het was niet gemakkelijk om er eentje uit te kiezen, maar we zijn blij met het resultaat!
Vrijdag vertrekken we naar Brisbane waar we gaan logeren bij vrienden van hen, waarvan 1 een kok is, mmmm ;-) om dan 2 dagen later het vliegtuig te nemen naar Fiji!

Posted by StefJanice 04:17 Archived in Australia Tagged packing

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Denk aan uw lijn .......

by Tante Rita

Super Stef! het begint echt af te korten he nu... girlie girlie... missing you! wacht vol ongeduld op je verhalen! foto's zijn super! hihi Fiji! ons hondje noemt zo! big kiss tot gauw!

by Lenoir

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint