A Travellerspoint blog

Back in Belgium

The end!!

overcast 21 °C

Maandag 6 aug 2007 is de dag dat we geland zijn in België en dat er dus een einde is gekomen aan onze trip!

Na Fiji hebben we nog 1 dag in Brisbane doorgebracht bij de 3 super lieve jongens, waar we nog eens in de watte zijn gelegd: Toby heeft voor ons gekookt, Peter & Cathy (koppel van Noosa) zijn speciaal voor ons langs gekomen en Steve heeft ons nog eens naar de luchthaven gebracht. Het was een mooie afsluiter!

Nadat we er 2 lange vluchten (Australië - Singapore en Singapore - Londen) op hadden zitten en 1 korte vlucht (Londen - Brussel) begonnen de zenuwen bij ons alle twee te stijgen. Het was zo spannend om onze familie terug te zien, het besef dat het nu allemaal voorbij was, was er nog lang niet! Onze bagage was er zonder problemen bij, dus alles was perfect verlopen (hadden we wel schrik voor).
Dan was het grote en spannende moment daar: door de grote deur te lopen! Iedereen was aanwezig, behalve mn mama en Greg ontbraken --> stonden in file, neemt niet weg dat het na 10 minuten wachten een blij weerzien was!!!

Het einde aan onze trip betekent ook dat Janice en ik afscheid hebben moeten nemen en dat was toch wel even raar om na 6 maand en half goeiendag te moeten zeggen!
Mooie momenten, schitterende zichten, heel wat ervaring, bizarre situaties, veel bijgeleerd,....
kortom: een mooie reis die we nooit meer vergeten en die niemand ons kan afnemen!!!!!!!!

Posted by StefJanice 01:22 Archived in Belgium Tagged packing

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

En daarmee gaan jullie (de trouwe fans) voorlopig een andere site moeten zoeken om de maandagochtend mee te verkwisten, uw werkgever zal der blij mee zijn. Ik ook, want bij deze heb ik mijn Stefke terug. Ter zitten wat blutsen in maar der schattig snuitje is gebruind en alles marcheert nog ;) . Wel dames de meeste onder ons waren, terecht dikwijls, jaloers op menig maandagochtend maar de bereisden onder ons weten dat dit een dikke proficiat waart is! X

by Gregster

Greg is mij weer voor :D Goed dat de reis gedaan is, het werd anders frustrerend.
Anyway was tof om te volgen maar nog toffer was het weerzien natuurlijk.
Janice, het was fijn je ontmoet te hebben, ik hoop dat we mekaar nog zullen tegenkomen. Als je eens een "beschaafde" trip wil maken ben je natuurlijk altijd welkom in de stad van de smaak (!) Hasselt, daar woon ik :D ; Stefanie kan je mijn email, adres, telefoon enz. wel geven.

by Tante Rita

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint